Filosofi og metoder

For at kunne agere i hverdagens kompleksitet og foranderlighed, er det afgørende vigtigt konstant at være opmærksom på- og tage ansvar for, sin egentilstand. At tage ansvar, betyder at “svare an”- at svare an på det, man mærker. Tydelighed og konsekvens er hovedingredienserne i at nå den tilstand, hvor man føler, at man selv styrer begivenhederne. Vi kalder det også PERSONLIGT LEDERSKAB – at tage têten i sit liv, professionelt som privat. Det kræver konstant refleksion, korrektion og implementering af nye og mere produktive holdninger og handlinger.

Med udgangspunkt i Mintzberg: “God ledelse er ikke noget, man læser sig til. Det er noget, man lærer, medens man udøver ledelse”, forgår vores møder derfor:

  • På virksomheden, på den enkeltes arbejdsplads, hvis det geografisk er muligt. Alternativt skype eller telefon/mail.
  • Individuelt, fordi den individuelle forankring skaber de mest effektive og varige forandringer.
  • Med en anerkendende og coachende tilgang.

Vores mangeårige erfaringer betyder, at vi bevæger os frit i coachingplatformen mellem sparring, undervisning, samtale, coaching og rådgivning.

Vi er PRAKTIKERE med en solid teoretisk, erhvervsmæssig og undervisningsmæssig ballast. Kun en ting er vigtig: At hjælpe den enkelte til at få større OVERSKUD og OVERBLIK, således at energi bliver frigjort til at mestre hverdagens udfordringer.

I vores konceptuelle ledertræning gør vi brug af programmer udviklet af Optica, samt testværktøjer udviklet af Garuda.

”Efter 15 års lederjob på højt niveau i to store koncerner efterfulgt af 16 års professionelt arbejde med ledertræningsværktøjer og sidst en master-coachuddannelse, føler jeg mig godt klædt på til at give dig kvalificeret sparring i en energifyldt, tillidsfuld og humørfyldt atmosfære”

Annette Tindborg

Vil du høre mere? Kontakt mig og hør om mulighederne