20
ÅRS
ERFARING
7000
COACHING
SESSIONS
9
FORSKELLIGE
BRANCHER
6
CERTIFICERINGER

Godt lederskab skabes med overskud og overblik

Min erfaring strækker sig over +9 forskellige brancher. Herunder uddannelses- og forskningsenheder, entreprenørvirksomheder, produktionsvirksomheder, vidensvirksomheder, forretningsdrivende, plejehjem, handelsvirksomheder, journalister og revisorer. Vi tror på at coaching og sparring er den enkleste nøgle til forandring og vækst.

LEDERTRÆNING

Bliv den bedste version af dig selv, og derved en bedre leder.

COACHING

Find ind til - og realisér dine personlige drømme og mål

Jeg har trænet og coachet ledere fra bl.a.:

KUNDERNE FORTÆLLER

Succeshistorier

Jeg kan varmt anbefale Annette Tindborg og hendes arbejdsmetoder. Jeg har som person og i mit arbejdsliv flyttet mig meget under Annettes kyndige vejledning/sparring.

Jesper Christensen

Entreprisechef hos HP Byg A/S
Netop hjemvendt fra en udstationering i Saudi Arabien for en dansk virksomhed (i 2015), havde jeg behov for at kasta alle bolde op i luften og vurdere, hvad min næste arbejdsmæssige udfordring skulle være. Flere i mit netværk anbefalede Annette og hendes professionelle tilgang. Annette har i den grad været i stand til at ryste mig rundt og finde ind til kernen.

Rasmus Bartholomæussen

Senior Key Account Manager at MHI Vestas Offshore Wind
Coaching af Annette Tindborg har hjulpet mig i mit karrierevalg, i at være tydeligere i min kommunikation - og ikke mindst med at håndtere vanskelige situationer i jobbet. Jeg kan klart anbefale Annette som coach. Alle fortjener et frirum til refleksion i travl hverdag!!

Helle Terkildsen Maindal

Professor in Health Promotion, Aarhus University/SDCC
Jeg sidder i disse dage og tænker på, hvad vores samarbejde har bidraget med til mig som menneske og samtidig virksomhedsleder. Det er jo fantastisk at man gennem dialog og refleksion kan flytte på så mange parametre

Michael Nielsen

Ejerleder, Multivikaren
Træningskonceptet ”Personlig Effektivitet” med den personlige sparring som omdrejningspunkt, har gjort mig 100 gange mere energifyldt. Jeg og andre kan se resultatet, og jeg kan mærke det. Man får hjælp til selvhjælp og struktur på tilværelsen. Der er masser af solstrålehistorier

John Midtgaard Jensen

Studieleder for Energi & Miljø, UCN
Det er det bedste lederkursus til dato- det har skabt en helhed omkring alle tidligere lederkurser. Annette har gang på gang rykket mig og fået mig til at anskue tingene fra andre vinkler

Anders Debel Wehner

Bo Concept
Jeg har fået ro og en langt større gennemslagskraft i min rolle

Mette Madsen Dam

Projektleder, AAU

Se mere video på vores YouTube-kanal

Hver leder sin coach?

Tilbage i 2009 skrev Annette sin Masteropgave i forbindelse med Manning Inspire Mastercoachuddannelsen. Opgaven tog afsæt i spørgsmået "Hver leder sin coach?" med ønsket om at sammenholde egne refleksioner, erfaringer og tanker med en både udforskende og mere teoretisk tilgang til emnet. Opgaven underbyggede Annettes hypotese om at det individuelle møde og den fortrolige relation, er den mest effektive vej til at opnå den tilstand af "Overblik og overskud", som er essensen af, og kernen i det personlige lederskab.