Bag om Tindborg Sparring

Tindborg Sparring blev en realitet i 1997 og ejes af Annette Tindborg. Vi har kontor i Jacob Møllersgård i Hadsund. Efter 15 års erhvervserfaring og tunge lederposter i to store fiskerikoncerner var erfaringen, at nøglen til succes ligger i lederskabet og at dette bedst og mest effektivt trænes interaktivt i form af individuel træning, hvor der arbejdes med praksisnære problemstillinger.
I 2004 erfarede vi, at der i forskningsmiljøet var et stort behov for vores værktøjer og metoder i såvel VIP som TAP gruppen. Vi har siden opnået solid erfaring med coaching og sparring i dette segment og er nu blandt de mest erfarne på området.

Vores mission

GODT LEDERSKAB skabes kun af ledere med OVERSKUD og OVERBLIK!
I Tindborg Sparring er det derfor vores vigtigste mission at fremme trivsel, produktivitet og kreativitet igennem målrettet udvikling af ledere og nøglepersoner under mottoet LEDERSKAB FREM FOR ALT.
Det ligger os stærkt på sinde at gøre en forskel som seriøs og engageret sparringspartner. Vi arbejder derfor struktureret med forankring af mål og handlinger, så disse bliver en naturlig del af hverdagen.
Vi kalder det SUND FORNUFT SAT I SYSTEM.

”Efter 15 års lederjob på højt niveau i to store koncerner efterfulgt af 16 års professionelt arbejde med ledertræningsværktøjer og sidst en master-coachuddannelse, føler jeg mig godt klædt på til at give dig kvalificeret sparring i en energifyldt, tillidsfuld og humørfyldt atmosfære”

Annette Tindborg

Vil du høre mere? Kontakt mig og hør om mulighederne