Leadership Grounding Retreat

– et Retreat, hvor du får det bedste fra to verdener…

Leadership Grounding er et nyt koncept, der tager coaching og personlig udvikling til et nyt niveau.

Executive coaching kombineret med den 2600 år gamle zen-træning lærer dig at mestre dit sind, Det betyder at du bliver gladere, tænker mere klart og står frem som den nærværende og effektive leder, som dine har lyst til at følge.

Kursussprogrammet bygger på hverdagslivet i et zenkloster. De fysiske og mentale processer, som du gennemgår, sætter dig i en ro, som du højst sandsynligt har længtes efter længe. Den forankres gennem stilhed, meditation, gå-ture, og de langsomme bevægelser i det kinesiske bevægelsessystem: qigong.

De individuelle coachsessioner sikrer, at fordybelsen og roen holder. Også når du er tilbage i dit pulserende hverdagsliv. Du bliver en mere effektiv og troværdig leder, fordi du lærer at skelne mellem følelser og facts. Dermed træffer du sunde og rigtige valg – som holder på den korte- og den lange bane.

Når du hviler i dig selv – er dig selv, har du overskud og er rar at være sammen med – for dine nærmeste og dine medarbejdere
og kolleger.

Vi ved, at stress og utilfredshed smitter – men tænk – det gør glæde, overskud og kreativitet også – lad os gå med den. Snup en time out!

Retreatet er for ledere og eksklusivt med kun seks deltagere.

Download Leadership grounding Retreat kursusbrochure eller se online bladre-version