Sundhed

REFERENCER FRA SUNDHEDSSEKTOREN

Et udpluk af kundeudtalelser fra ledere og nøglepersoner i sundhedssektoren:

“Jeg har igennem kursusforløbet fået redskaber til at gøre “ledelseskaoset” mindre. Jeg er bedre til at planlægge mine arbejdsdage og har lært at skaffemig selv arbejdsro. Nu har jeg styr på hvad jeg skal lave og bliver ikke forstyrret hele tiden.”
Gitte Møller, ledende bioanalytiker, Regionshospitalet Holstebro

“Det er det kursus/uddannelsesprogram som jeg har haft størst udbytte af i mine mange år i Social og Sundhedssektoren.
Jeg vil anbefale alle – leder, stedfortrædere m.v. at arbejde med et sådant individuelt træningskoncept – det skulle være et must, da programmet helt afgjort giver det personlige overskud der kræves, når man arbejder med mennesker og “bløde værdier”.
Kamma Dalby, trænings/aktivitetsleder, Aalborg Kommune

“Jeg har ændret mange ting både privat og på job. Min lederstil er ændret; jeg giver klare udmeldinger, vi har fået en klar struktur og jeg giver det ansvar den enkelte vil have. Det har stor betydning for arbejdsglæden på klinikken- og den er steget mærkbart! Karin Nielsen har været en uvurderlig sparringspartner i processen”.
Olav Bennedbæk, børnelæge, egen klinik, Aalborg

“Den individuelle ledertræning gav mig praksisnære redskabe,r som er til at tage og føle på- og de vil helt sikkert blive en del af hverdagen også fremover. Jeg har haft stor tillid til Annette, som har formået at give de nødvendige “spark”. Jeg benyttede efterfølgende Tindborg Sparring til en workshop/kursusdag, for 20 medarbejdere i et af vores plejehjemsafsnit, hvor målet var at styrke gejst, trivsel og korpsånd. Det var en stor og “langtidsholdbar” succes”.
Hanne Ammitzbøll, plejehjemsleder, Aalborg

“Den individuelle coaching sikrer reel målrettet udvikling. Det er rart at have en engageret sparringspartner, som koncentrerer sig om en.Jeg har fået arbejdsro ved at ændre rutiner og ved at få sat ord på, hvad der forstyrrer mig i hverdagen. Nu kan jeg overholde arbejdsdagen og hold fri”.
Jette Kongstad, plejehjemsleder, Aalborg kommune