Andet

REFERENCER FRA ANDRE VIRKSOMHEDER

Et udpluk af kundeudtalelser fra ledere og nøglepersoner beskæftiget med undervisning, service, handel og entrepenørvirksomhed:

”Det er effektivt at mødes på nettet, og det er både fleksibelt og elastisk. Det sparer rigtig mange tidsmæssige og energimæssige ressourcer at have træningen dér, hvor jeg nu er – hjemme, i udlandet eller på mit kontor. Når jeg sidder i træningssituationen, sikrer headsettet, at jeg holder alt andet ude. Jeg er 100 procent fokuseret, så for mig er det meget bedre end personlige møder.

Træningskonceptet ”Personlig Effektivitet”, med den personlige sparring som omdrejningspunkt, har gjort mig 100 gange mere energifyldt. Jeg og andre kan se resultatet, og jeg kan mærke det. Med Annette ved roret bliver der trykket de rigtige steder … man får hjælp til selvhjælp og struktur på tilværelsen. Der er masser af solstrålehistorier!”

John Mitgaard Jensen, studieleder for Energi & miljø, University College Nordjylland

”Leder-/sparringsforløbet med Annette Tindborg har givet mig en værdifuld hjælp til at få overblik i hverdagen samt tid og overskud til både ledelse og fordybelse. Hverdagen er nu mindre presset – og arbejdsglæden ved lederjobbet meget større. En del af forløbet har været gennemført via Skype.  Sparringen på distancen har givet mig tryghed i forhold til fortrolighed. For mig har det dog været vigtigt, at der også var tale om personlige møder. I forhold til mit job har det været effektivt, at Annette har erfaring med ledelse og ledertræning både i og uden for Grønland.”

Estrid Janussen, direktør Ilisimatusarfik, Grønlands Universitet

” Personlig Effektivitet” og ikke mindst den personlige sparring, har øget min effektivitet og mit fokus både professionelt og privat.”

Signe Sporring, distrikschef E.ON Danmark

“Selvom min nysgerrighed som leder, har givet mig godt kendskab til moderne ledelsesteorier og jeg desuden har fulgt diverse kurser i coaching og NLP, så har træningskonceptet, givet mig afgørende fokus og praksis på mål/målrettethed og tidsstyring i hverdagen. Jeg har på en gang fået mere energi og ro”
Kurt Andersen, kaptajn Skoleskibet Danmark

 

“Jeg kan give mine bedste anbefalinger til sparring/coaching som metode- og ikke mindst til min sparringspartner”
Mads K. Andreasen, Sektionschef Colas-Novejfa

“Jeg har gennemgået kursusforløbet med stort udbytte. Kursusmateriale er godt, men det er møderne med Annette, der har gjort indholdet anvendeligt i dagligdagen. Jeg er imponeret over hendes evne til at gøre tanker til handling og fastholde den “røde tråd” mellem udgangspunktet og målet”
Jørn Velling, Reg.Revisor, Revisionsfirmaet Sloth A/S

“Forløbet har simpelthen gjort mig til et gladere menneske. Det gav mig umiddelbart redskaber til at klare nogle ledelsesmæssige udfordringer, som jeg stod temmelig upåklædt over for på det tidspunkt. Det hjalp mig til at sortere, prioritere og fokusere, sådan at min redaktion overvandt nogle akutte problemer og blev i stand til bedre at arbejde fremad. Struktur gav plads til kreativitet og færre frustrationer.
Men forløbet – og ikke mindst de tanker, den personlige coaching satte i gang – har også på det personlige plan gjort, at jeg har blevet bedre til at fokusere på det væsentlige. Det være sig privat, men også arbejdsmæssigt, hvor jeg er blevet meget bedre til at håndtere valgsituationer og at tackle, de nye situationer valgsituationerne har ført med sig.”
Claus Smidstrup, journalist Nordjyske.

“Det vigtigste redskab jeg har fået med fra kursusforløbet, er forståelsen for vigtigheden af motivation og det mentale overskud.
Annette har givet mig en professionel sparring og modspil, som har bevirket, at jeg har  åbnet op omkring de berørte emner. Jeg kan kun give Tindborg Sparring mine allerbedste anbefalinger.
Torben Hansen, projektchef, HPGruppen A/S