Udtalelser

Søren Eschen

”Succes i ledelse” med Tindborg Sparring er et konstruktivt og praktisk udviklingsforløb med synlige resultater fra starten. Materialet til kurset er både inspirerende og let tilgængeligt, og kan løbende bruges som opslagsværk ved konkrete ledelsesudfordringer.”

Søren Eschen,
Group Category manager,
Royal Greenland A/S

HP Byg

Dygtig ledelse optimerer samspillet mellem de grundlæggende faglige kompetencer i byggeriet og skaber synergier på alle niveauer, konstaterer entreprisedirektør Torben Hansen fra HP Byg A/S i Aalborg, der sammen med ledelsescoach AnnetteTindborg har succes med systematisk lederudvikling og individuel coaching fra skurvogn til direktionsgang.

Læs mere her

John Mitgaard Jensen

”Træningskonceptet ”Personlig Effektivitet”, med den personlige sparring som omdrejningspunkt, har gjort mig 100 gange mere energifyldt. Jeg og andre kan se resultatet, og jeg kan mærke det. Man får hjælp til selvhjælp og struktur på tilværelsen. Der er masser af solstrålehistorier!”

John Mitgaard Jensen,
Studieleder for Energi & miljø,
University College
Nordjylland

Anders Debel Hansen

“Det er det bedste ledertræningsprogram til dato – det har skabt en helhed omkring alle tidligere lederkurser. Annette har gang på gang rykket mig og fået mig til at anskue tingene fra andre vinkler”

Anders Debel Hansen
Product Manager Nobia DK
– HTH / HTH GDS / Invita